dimecres, 25 de febrer del 2009

els mites

Una de les coses que em parlat aquesta setmana a sigut els mites que diuen sobre el sexe. per exemple el que diu que si et masturbes tindràs grans a la cara. també el que diu que mentre mes sexe fas menys dures casa vegada tots aquests son mentida. Hi han molts mes com el que diu que durant tot l’embaràs no es poden tenir relacions sexuals ni han molta mes però no ho diré tot ,fins la setmana que be.

dimecres, 18 de febrer del 2009

Els mètodes anticonceptius


Els mètodes artificials fiables son : preservatiu , diafragma , espermicides , preparats hormonals , diu i mètodes quirúrgic.

Els mètodes naturals no fiables son : coit interromput o marxa en rere , calendari o d’ogino , temperatura basal , moc cervical o de billings.

Tots el mètodes anticonceptius poden servir però l’únic fiable es preservatiu que també et protegeix de les malalties alguna vegada pot fallar però les possibilitats son mínimes.

Els altres mètodes naturals no son fiables i pot traure malalties.

les prevencions

Hi ha distintes maneres de prevenir malalties i embarassos no desitjats.
Estan les prevencions naturals com: la marxa enrere que consisteix que abans de la ejaculació es treia el penis de la vagina, no es segur perquè abans de la ejaculació s’emet un líquid al penis per lubricar ,també esta el mètode del calendari que consisteix en mirar quan la noia es fèrtil o no i el problema es que ja pots haver ovulat. I després tenim el mètode de la temperatura que la noia es mesura la temperatura del seu cos, però aquest mètode té un inconvenient que si la noia te un refredat i té unes dècimes de febre llavors la temperatura canvia.
EL problema de les prevencions naturals es que no son del tot fiables, en canvi, les prevencions artificials com: el preservatiu, el diafragma que es un preservatiu de noia que es posa just als fons de la vagina i prevé el embaràs el problema que n’hi ha es que quan el traiem pot deixar restes de semen a la vagina, per això s´ ha que utilitzar un tipus de espermicida perquè si no podem transmetre una malaltia, un altre mètode que es d’ emergència per prevenir l’embaràs es prendre’t la pastilla del dia després que es un mètode abortiu, i en el cas extrem tenim l´ abortament que es després de tres mesos i mig d´ embaràs que et treuen el nen amb un aspirador matant-lo.
No s´ aconsella utilitzar els mètodes naturals ja que no son fiables, en canvi, els mètodes artificials son més fiables.

els métodes anticonceptius

Aquesta setmana em estat parlant també del sexe i les seves conseqüències. Em estat parlant de els mètodes anticonceptius per evitar l’embaràs .els naturals i els artificials .Els naturals son :la marxa enrere tot i que es pot quedar embarassada ,mirant el calendari de quin dia tens la regla...
Els artificials con el preservatiu de noi i de dona ,les pastilles anti baby...poc mes la setmana que bé mes.

mètodes anticonceptius.

Els mètodes anticonceptius es per no quedarte embarassada. Hi ha dos tipus els naturals i artificials.

En els naturals com per exemple esta la marxa enrrere,que abans de ejacular treu un liquid del penis que es per lubricar la vagina i perque resquilli més.

En els artificials com per exemple esta el preservatiu.

La marxa enrera te molts riscs perque et pots quedar embarassada i poden entrar-te les malalties sexuals.

El preservatiu es més segur no t'entren les malalties i no et quedes embarassada, al no ser que el preservatiu hagi estat un temps en el sol, perque al ser làtex es com si es cremes i al posarte'l es pot trencar,i si el deixes en un moneder o en la butxaca doncs de tant moure's es com si s'arrugues i també es pot trencar desprès té més risc de quedarte embarassada.

Si tens una relació sexual amb la regla, et pots quedar embarassada igual.

Aquesta semana a la peixera

Aquesta setmana a la peixera no anat molt be perquè teníem 4 peixos i ara només queden 3. Perquè las nosaltres en van oblidar el menjar al laboratori es van quedar tot un cap de setmana sense menjar fins ahir dimarts que li vam poder dar de menjar.
Però en general la peixera va bastant be perquè cada setmana li fem un control molt estricte sobre el pH2 gH2... Gràcies a això els nostres peixes poden viure be i amb una bona salut. El problema es que creixen molts cargols i de vegades nos difícils de detectar i de treure de la peixera.

Primer. Hem parlat de mètodes anticonceptius de com podem evitar com la dona com no es pot que embarassada. la pastilla del dia després no espot toma sempre només dos o tres vegades en cas de urgència. La pastilla es molt forta i pot espatllar l’ organisme.

segon. hem parlat de com se pot queda embarassada una dona i com no :es pot queda embarassada si no fem servir el (preservatiu). Etc. també pot agafar moltes malaltia com el sida etc. Si fan servir el preservatiu no se queda embarassada però sempre que no estigui trencat no passa res.

dimecres, 11 de febrer del 2009

Resposta sexual

Ayer hablamos del aparato reproductor femenino
El Uri nos explico que las chicas podemos tener mas orgasmos que los chicos. Primero hay una etapa de excitación , después el altiplano y el orgasmo, cuando ha llegado al orgasmo la chica tarda un poco mas al relajarse porque va mas lento que un chico y por eso puede reenganchar y hacer otro orgasmo,etc.
Aparato reproductor masculino cuando empieza a acceder a la erección
Puede ser que no se eyacule pero eso son casos excepcionales.
Excitación, altiplano y después orgasmo lo que cambia de las chicas que ellos no tardan en relajarse una vez relajados no pueden reengancharse a otro orgasmo.

els orgames de la dona i el home

En la ultima classe vam parlar de la ejaculació ,les dones podem tenir mes d'un orgasme però en canvi les homes només un. Quan els homes tenen un orgasme li puja el penis i a les dones no se li acaba tant d´hora. També algunes vegades els homes no ejaculen perquè es posen nerviosos o per alguna cosa.

resposta sexual

Aquesta setmana també em parlat del sexe, i les seves conseqüències. Però explicant mes bé diria que em parlat del plaer que poden a arribar a tenir tant l’home com la dona. També em parlat de que el sexe pot ser un vici com el tabac però la única diferencia que el sexe no es dolent ,tot al contrari. però Bueno jo crec que un viciat no deu ser molt bo. Bé, poc mes que explicar i fins la setmana que bé.

dimecres, 4 de febrer del 2009

La maduració dels òvuls


Quan neixes ja fabriques òvuls.
1-Els primers son petits y tenen quatre nuclis.
2-Després segueixen sent petits però amb un nucli.
3-Fan un procés de maduració.
4-Els òvuls surten del ovari i viatgen per la trompa de fal.lopi
5-Es aquí quant tens per primera vegada la primera regla..
Cada cop que surt un òvul a la trompa de fal.lopi et ve la regla.
Quan un espermatozou arriba a la trompa de fal.lopi i es troba amb un òvul fecunda y es comença a multiplicar les cel.lules.

Jessica Quintanilla!
Lorena santos!

L'òvul


L’òvul es la cèl•lula sexual d'una noia, la menstruació es un procés que fa la noia a partir de 9 a 14 anys més o menys , fins quan es queda estèrils als 40.. 50.. mes o menys, es un procés durant aquest període que extreuen un òvul cada mes.

El aparell reproductor femení


El aparell reproductor femení

El aparell reproductor femení es fonamental per a la nostra
reproducció i per a fer el acte sexual . Quant es penetra sempre hi ha un límit de centímetres per a no fer mal a la dona. Aquesta imatge representa l’orifici per on es penetra i surt el fill o filla dels seus pares i també per on surt l’orina i la regla de las dones. L’orifici per on surt l’orina no es el mateix per on es penetra el penis i per on surt el fill perquè si penetréssim el penis dins de l’ orifici per on surt l’ orina les dones s’infectarien. El clítoris es situa damunt per on surt l ‘orina. El clítoris es el múscul on es conte totes les terminacions nervioses de la vagina.

L'aparell reproductor femení


Aquesta ultima setmana em tractat el tema de la reproducció femenina .Es un tema interessant sobretot a les noies, tot i que a nosaltres també ens interessa bastant ,sobretot en un futur quan tinguem companya o filles .Un dels punts que em tractat a sigut les infeccions que poden a arribar a tenir les noies.