dissabte, 31 de gener del 2009

L'aula oberta treballant


Treballant a l´hort.
Estàvem traient les males herbes de les escaroles, perquè si no les traiem no deixen créixer a la planta.

Recollint la brossa de paper de cada classe.
Estàvem recollint els paper i cartrons de les papereres de paper que hi ha a cada classe, després les pesàvem per a saber la quantitat de paper recollit cada setmana, i llavors tiràvem la brossa al contenidor de paper, i reutilitzavem les bosses de brossa.

Arreglant les taquilles.
En aquesta foto es pot veure com arreglem les taquilles trencades, també arreglem interruptors i els panys de les portes.

Després d'un treball ben fet...
Després del treball escrivim totes les activitats que hi hem realitzat i per últim ens bevem el nostre suc.

Parlant de sexe

El Dilluns, a la classe de naturals vam estar parlant de les parts de l’aparell reproductor femení i masculí .
Al professor ens va dibuixar el del home i l’espermatozou i vam veure la funció que tenia. També vam veure les parts del l’aparell reproductor del home des de on va el pis i el semen com es reprodueix. Vam estar parlant dels mètodes anticonceptius s’han de fer servir: parlem de que el condó es el mètode millor el que tothom fa servir i que la pastilla del dia desprès serveix però solament una vegada que no cada vegada que tinguis una relació. Que al dia desprès o desprès de 48 hores no vagis i et preguis la pastilles perquè al final et farà mal. El mes important es que et prenguis anticonceptius avanç de tenir relació sexuals perquè la dona es pot quedar embarassada i seria un embaràs no desitjat.

dimecres, 28 de gener del 2009

LA SEXUALITAT


Aquesta imatge representa l’aparell reproductor masculí. Esta composta per : penis , testicles , escrot , prepuci , bufeta urinària , uretra , pròstata i conductes. Gràcies això es poden tenir relacions sexuals i tenir fills.

LA SEXUALITAT

La sexualitat es una forma de relax. La sexualitat no es solament la penetració també es l’amor las ganes de compartir sensacions i un munt de coses. Molta gent es pensa que la sexualitat només es rebaixa a fer l’amor i tots els seus derivats i estan molt equivocats perquè sense penetració es pot tindré un orgasme si amb aquesta persona la vols i la aprecies es difícil però no impossible.

divendres, 23 de gener del 2009

El aparato reproductor femenino y masculino

Esta setmana nos han hecho hacer una ficha sobre el aparato reproductor femenino y masculino sobre las enfermedades que pueden haber y sobre la menstruación de las mujeres y también hemos hablado cosas del aparto reproductor masculino.
Fue muy interesante porque aprendimos mucho i nos lo explico muy bien.
Y la última pregunta fue muy buena porque nos pregunto que era la sexualidad para nosotros y nosotros no sabíamos que poner.
El Prof. también dijo que los chicos contestaban muy nerviosos y se lo tomaban todo a broma pero en cambio dijo que las chicas se lo tomaban mas en serio i contestaban con sinceridad y así fue.
I en este trimestre hablaremos de este tema i creo que será interesante.
La ficha era para saber de que hablar cuando comencemos el tema para saber mas o menos lo que sabemos y así con nuestras ideas de lo que sabemos le ayudamos un poco.

Glàndules sudoríferes


Les glàndules sudoríferes fan una funció important per al nostre cos, pot evitar constipats etc. La funció seva consisteix bàsicament mantenir la temperatura corporal. Quan tenim calor expulsa aigua amb sal per refredar el cos .

EL RONYÓ


Els ronyons s'encarreguen d'una funció de filtració de forma similar a un colador que no deixa passar determinades substàncies.
Et poden sortir pedres si no beus aigua o no pixes no filtra la sang.

El corazón


El corazón es un músculo que bombea a todas les partes del cuerpo reparte la sangre y el oxigeno a los órganos.

la circulació sanguínia


La circulació sanguínia del cos humà forma un cicle tancat que
permet l'intercanvi de substàncies per tot l organisme es a dir la
sang.

Vuelta a la pecera

Hemos vuelto a poner peces en la pecera, pero como siempre se me olvida encender la luz por la mañana o apagarla por la tarde.
No les puedo poner mucha comida, porque si no se empachan y pueden llegar a morir.>Son peces muy delicados.

Els pulmons i l’alvèol


Aquesta imatge representa la filtració del Co2 a l’alvèol transformant-lo en oxigen del tot el Co2 respirat per a el nostres pulmons . Quan bufem extraiem Co2 i quan inspirem aportem oxigen al nostre cos i realitzant la mateixa operació sempre per a poder viure.